Onze producten

Innovatieve en kwalitatieve producten met een hoge service, daar gaan we voor. En dat kan je ook terugvinden in ons productaanbod. Als officieel Big Green Egg dealer en importeur zitten wij bij de bron van de groene kamado’s. Om de full outdoor cooking experience te beleven bieden we ook pizza-ovens, accessoires en andere innovatieve topproducten aan. Ons aanbod wijzigt regelmatig zodat u steeds nieuwe producten kan ontdekken zonder afstand te moeten doen van onze gevestigde waarden. 

Winkelruimte

We focussen ons op online verkoop via onze webshop. Alle aankopen kunnen opgestuurd worden naar een adres naar keuze of afgehaald worden bij ons in Merelbeke. Ben je geen online shopper? Dan kan je op zaterdag of na afspraak bij ons langskomen in onze winkelruimte in Merelbeke.

Big Green Egg

De laatste barbecue die je ooit zal kopen. Dat beloven we je wanneer je voor een Big Green Egg kiest. Dankzij de ontelbare mogelijkheden en levenslange garantie wil je namelijk nooit meer een ander toestel.

Voor iedereen het gepaste formaat en de perfecte accessoires om een echt feestmaal te bereiden voor je partner, gezin, familie, vrienden of gewoon lekker voor jezelf. En dat in een fractie van tijd en zonder kuiszorgen!

Kom eens langs in onze shop op zaterdag of neem een kijkje via ons zusterbedrijf ali-import.be dat zich specialiseert in horeca materialen.

Ooni pizza ovens

De Ooni 3 (oorspronkelijk ‘Uuni’) is het ultieme toestel voor je buitenkeuken. Gebruik het als pizza oven of bak er je zelfgemaakt brood in af. Het werd vervaardigd als betaalbaar alternatief voor de traditionele houtgestookte oven. Deze opvolger van de veelgeprezen Ooni 2S haalt temperaturen van 500°C in 10 minuten en kan authentieke houtgestookte pizza bakken in iets meer dan 60 seconden. 

Ooni 3 haalt temperaturen van 500°C, waardoor het bakken heel snel gaat! In 60 seconden een houtgestookte pizza, maar ook allerhande bereidingen met vlees, vis, zeevruchten, groenten, flatbread, kortom voor alle voedsel met korte kooktijden…

Wil je meer info bekijken of een Ooni aankopen? Dit kan via ons horeca bedrijf ali-import maar wees er snel bij want deze pizza ovens zijn vaak uitverkocht.

dough, cook, recipe

Witloft

In een tijd waarin we terugkeren naar de basis van het vakmanschap, biedt WITLOFT je handgemaakte leren schorten. Of je nu de koning van de grill bent, de chef des huizes, een professionele barista of dat je gewoon je handen graag vies maakt; WITLOFT schorten zijn veelzijdig en voor iedereen die een passie heeft voor ambacht.

De authentieke WITLOFT collectie is gemaakt van hoge kwaliteit leer. Dit leer is van Nederlandse komaf en de collectie is zorgvuldig met de hand gemaakt, wat ieder product uniek maakt. Gezien leer leeft en ademt, worden onze producten mooier met de tijd en door gebruik.

Houtskool en rooksnippers

Het gebruik van goede houtskool zorgt al voor een subtiele smokey flavour. Als je gaat roken voeg je echter bewust een bepaalde smaak aan je ingrediënt toe. En waneer je deze basiskennis in huis hebt, kun je lekker gaan experimenteren. Meer weten over onze houtskool? Je kan informatie en aankoop terugvinden via  www.ali-import.be/houtskool ons zusterbedrijf gespecialiseerd in horeca materiaal.
Scroll naar top