Onze locatie

Atelier 833 is gelegen aan de rand van Merelbeke en weet daardoor bereikbaarheid en rust mooi te combineren. In onze grote tuin kunt u genieten van rust en de natuur, of net het beste van uzelf geven tijdens een teambuilding. Het team van Atelier 833 verwelkomt u graag voor uw vergadering, seminarie of teambuilding. We zijn een organisatie van 4-tal personen, waardoor onze persoonlijk aanpak een vanzelfsprekend gevolg is. Onze kernwoorden zijn dienstverlening, discretie en genieten.

U werkt / vergadert / geniet in een totaal vernieuwde infrastructuur waar alle moderne voorzieningen aanwezig zijn. Door onze culinaire ervaring kunnen we u ook in de watten leggen. Denk aan een ontbijtvergadering, een lunchmeeting of culinaire workshop na afloop van een teammeeting: we verzorgen het graag voor u. Contacteer ons vrijblijvend voor verdere informatie of offerte.

Voor uw bedrijf

Zoekt u een ruimte waar u rustig wil vergaderen, een product shoot houden of waar u een tasting wil houden voor uw medewerkers of klanten? 

Wij bouwen onze ruimte om naar uw noden. Met onze volledig professioneel uitgeruste keuken als troef! Zo geniet u van onze traiteur kookkunsten terwijl u vergadert.

Vraag ons naar de mogelijkheden.

Voor uw feest

Communie-, doop of afscheidsfeest op de planning staan en nog op zoek naar een geschikte locatie? We zetten onze deuren open en zorgen voor een gezellige sfeer in een groene en toch goed bereikbare locatie.

Geen trappen, en alles eenvoudig binnen handbereik. Zo kan u zonder zorgen van onze locatie genieten. Ook in de catering van uw feest helpen we u graag verder. Zo hoeft u enkel zonder zorgen aan te komen en na uw feest zorgeloos weer te vertrekken. 

Groot of klein, we passen onze locatie aan naar uw wensen.

Teambuilding

Zoekt u een ruimte waar u een teambuilding wil organiseren?
U kiest uw eigen formule of wij voorzien een culinaire teambuilding vol lekker eten en vernieuwende recepten. Om van te smullen of om zelf aan de slag te gaan, het kan allemaal.

Ook de combinatie tussen vergaderen en nadien genieten van een culinaire activiteit is ideaal te combineren in ons atelier.

Vraag ons naar onze mogelijkheden.

Interesse in onze locatie?

Neem contact op en wij sturen u alle informatie toe via mail.
Scroll naar top