Over Atelier 833

Atelier 833 draait om vernieuwing, inspireren en creëren. Dit vullen wij op verschillende manieren in: opleidingen laten plaatsvinden voor nieuw opkomend talent, teambuildingen in elkaar steken voor mensen die al dan niet hun mannetje kunnen staan in de keuken, demo’s organiseren om aan de slag te leren gaan met de Big Green Egg, foodhunten in het binnen- en buitenland… Samen aan een creatief verhaal schrijven: dit doen wij dagelijks én met heel veel enthousiasme.

Dit verhaal begon reeds vele jaren terug en breidt nog steeds uit. Zoeken naar kwaliteitsvolle, unieke en verrassende producten: daar draait het bij Atelier 833 om. Juist door deze ervaring kunnen wij onszelf omschrijven als een inspiratiebron voor een divers cliënteel. Met de steeds aanwezige passie voor eten en alles wat er bij komt kijken, streven we naar permanente vernieuwing.

Neem gerust een kijkje op onze website. Zo krijgt u een beter beeld waar wij met Atelier 833 voor staan.
Wij hopen ook u te kunnen inspireren.

Team Atelier 833

Innovatie

Zowel in onze kooktechnieken als producten zoeken we steevast naar innovatieve producten. Onze innovatieve wegen brengen ons zo van Mexico tot Japan maar vinden ook hun oorsprong in het mooie Merelbeke en omstreken. 

kwaliteit

In onze service maar ook in onze producten zoeken we naar de hoogst mogelijke kwaliteit. Zo helpen wij u met een gerust hart verder en kan u altijd rekenen op onze selectie van de meest kwalitatieve producten. Zo werken we samen aan een duurzame samenwerking.

creativiteit

Voor alles is een creatieve oplossing. Een gerecht dat vraagt om een creatieve wending, een product dat verwerkt moet worden in een bestaand recept… we weten er wel raad mee! Ook in onze service durven we creatief zijn zodat uw wensen in vervulling kunnen gaan. 

Ons persoonlijk leren kennen?

neem dan eenvoudig contact op via onderstaande knop.
Scroll naar top