Leer, proef en haal alles uit je product.

Workshop untill you drop

Onze demonstraties en workshops op Big Green Eggs worden verzorgd door ons Eggtopia concept. Een ervaring waar smaak voorop staat en iedereen meedeelt in de Big Green Egg Experience. 

Of je nu een beginnend Big Green Egger bent of je wil je niveau naar een nieuw level brengen, wij helpen je verder met tekst en uitleg.
Tijdens de workshops kan je ook zelf aan de slag op één van onze tientallen eggs. Zo leer je al doende de kneepjes van het vak. 

Omdat je van al dat workshoppen honger krijgt mag er tijdens de workshop steeds geproefd en genoten worden. Alles wat je op je Egg klaar maakt kan je zo dus zelf proeven zodat je de smaak nooit meer vergeet en je nadien er zelf mee aan de slag kan. 

First Eggsperience

First Eggsperience 4 uur durende workshop vol tips en inspiratie om de lekkerste creaties op tafel te toveren ‘ Heb je pas een Big green Egg gekocht of gekregen, of je bent nog niet helemaal zeker van je stuk, dan is deze workshop zeker iets voor jou! Chefs Tom en Joke tonen je eerst de basics en daarna ga je zelf aan de slag. Per 4 personen krijg je twee toestellen ter beschikking waarop je eenvoudige, maar overheerlijke gerechtjes klaar maakt. Na deze workshop ben je klaar om thuis met EGGpertise te roken, bakken en grillen.

Next Level

In deze workshop nemen we je mee op een culinaire trip waar je de mogelijkheden van jouw Big Green Egg nog verder uitdiept. We werken samen rond een thema en toveren van kwaliteits- en seizoensproducten de lekkerste gerechten op tafel. Deze hands-on workshop die 4 uur duurt geeft jou nog meer EGGsperience!

Masterclass

Tijdens deze workshop leggen we de lat nog iets hoger.  Er zal bijvoorbeeld samengewerkt worden met een gastchef of we werken met exclusieve producten. Kortom we trekken alle registers open om het maximum uit de Big Green Egg te halen.

Praktische info

We steken samen het vuur aan om 18u30 aan ons atelier vol Big Green Egg toestellen.
Een workshop duurt gemiddeld tot 22u waarbij u steeds met een hoofd vol kennis, en een maag vol lekkers terug huiswaarts kan keren.

Alle workshops gaan door in onze food locatie in Merelbeke. 
Goed bereikbaar, volledig uitgerust met alle materialen en met voldoende parking voor al onze gasten.

Agenda en inschrijven

  • Vrijdag 23 oktober 2020 – 18u30 : Scary halloween!
    Watch, learn & enjoy herfsteditie waar u kan bijleren, inspiratie kan opdoen en lekker genieten van allerlei gerechten op de Big Green Egg.
  • Vrijdag 20 november 2020 – 18u30 : Feest (deel 1)
    Watch, learn & enjoy tijdens het eerste deel van een tweedelige workshop met feestgerechten. Hapjes en voorgerechten op de Big Green Egg om mee uit te pakken tijdens de feestdagen. Wil u deelnemen aan beide workshops? Contacteer ons voor uw unieke kortingscode.
  • Vrijdag 11 december 2020 – 18u30 : Feest (deel 2)
    Watch, learn & enjoy tijdens het eerste deel van een tweedelige workshop met feestgerechten. Hoofdgerechten en nagerechten op de Big Green Egg om mee uit te pakken tijdens de feestdagen. Wil u deelnemen aan beide workshops? Contacteer ons voor uw unieke kortingscode. 

Alle inschrijvingen lopen via ons Eggtopia. Onze groep van demo chefs die zowel bij ons als op locatie het lekkerste uit de Big Green Egg halen.
Inschrijven en info omtrent workshops kan u steeds vinden  via https://www.eggtopia.be/agenda/

Cadeau 

Workshop cadeau geven? Origineel, entertainment en lekker eten! 
We sturen je met plezier een gepersonaliseerde cadeaubon. 
Contacteer ons en geef de naam van het feestvarken en wij doen de rest :). 

Lukt het je niet om er deze keer bij te zijn? Regelmatig komen er nieuwe data bij. Wil je graag meteen op de hoogte zijn? Stuur ons dan een mailtje en hou zeker de Facebookpagina in de gaten.

Scroll naar top